Om oss

Reumatikerföreningen Kungälv finns till för att ge stöd och råd i vardagen för dig med reumatisk sjukdom eller sjukdom i rörelseorganen. Vi har ca 300 medlemmar som har många aktiviteter tillsammans.

Reumatikerföreningen Kungälv, bildades 1978 och har ca 300 medlemmar. Våra medlemsträffar har vi oftast sista onsdagen i månaden i Lilla salen på Kvarkullen. Där har vi också vårt kansli.

På medlemsträffarna har vi olika former av underhållning som du kan se i vårt programblad eller klicka under fliken månadsträffar. Vi fikar, umgås och får information. Vi träffas en gång i månaden på Kvarnkullen i lilla salen för att ha trevligt tillsammans.

Vi arbetar också med att aktivera våra medlemmar för social gemenskap genom möten, medlemsträffar, resor, cirklar, tematräffar m.m.

Vi annonserar våra träffar i programbladet och i KungälvsPosten

Vårt mål är att alla reumatiker är fullt delaktiga och jämlika i samhället.
Vår förening är en del av Reumatikerförbundet, som har 200 föreningar över hela landet.

Som medlem träffar du personer med olika reumatiska sjukdomar som:

• får information
  • byter erfarenheter
  • får tips
  • har roligt tillsammans

Kontakta oss för mer information!

50 000 starka skäl att bli medlem

Bli medlem!