Om oss

Reumatikerföreningen Kungälv finns till för att ge stöd och råd i vardagen för dig med reumatisk sjukdom eller sjukdom i rörelseorganen. Vi har ca 300 medlemmar som har många aktiviteter tillsammans.

Reumatikerföreningen Kungälv, bildades 1978 och har ca 300 medlemmar. Våra medlemsträffar har vi oftast sista onsdagen i månaden i Lilla salen på Kvarkullen. Där har vi också vårt kansli.

På medlemsträffarna har vi olika former av underhållning som du kan se i vårt programblad eller klicka under fliken månadsträffar. Vi fikar, umgås och får information. Vi träffas en gång i månaden på Kvarnkullen i lilla salen för att ha trevligt tillsammans.

Vi arbetar också med att aktivera våra medlemmar för social gemenskap genom möten, medlemsträffar, resor, cirklar, tematräffar m.m.

Vi annonserar våra träffar i programbladet och i KungälvsPosten 

Vårt mål är att alla reumatiker är fullt delaktiga och jämlika i samhället.
Vår förening är en del av Reumatikerförbundet, som har 200 föreningar över hela landet.

Som medlem träffar du personer med olika reumatiska sjukdomar som:

  • får information
  • byter erfarenheter
  • får tips
  • har roligt tillsammans

Kontakta oss för mer information!

0 Kommentarer
50 000 starka skäl att bli medlem

Har du, eller någon du känner, reumatism? I så fall ska du absolut bli medlem i Reumatikerförbundet. Våra medlemmar berättar varför.

Bli medlem!

Ge en gåva som ger hopp

Varje bidrag, litet som stort, är lika välkommet. Och du kan vara säker på att pengarna gör nytta. Läs mer eller välj belopp eller valfri summa.